partneri

PeopleCert portfolio programa sertifikacije obuhvata širok spektar važnih individualnih veština, dizajniranih da pomognu organizacijama da postanu efikasnije kroz međunarodno priznate najbolje prakse u oblastima:

Portfolio uključuje međunarodno priznate najbolje prakse kao što su ITIL® i PRINCE2®, sa više od 500.000 profesionalaca koji se godišnje sertificiraju u preko 200 zemalja.
IT upravljanje i upravljanje uslugama
Upravljanje projektima, programima i portfoliom
Upravljanje promenama, rizikom i beneficijama
DevOps
Razvoj i testiranje softvera
Sajber bezbednost i otpornost
Digitalni marketing
Business Management & Improvement
Profesionalni sertifikati u sistemima upravljanja
Poznavanje rada na računaru
Jezički sertifikati

  Više od 450 vlasnika akreditiva širom sveta bira Pearson VUE da pomogne u razvoju, upravljanju, isporuci i razvoju njihovih programa testiranja. Od testova za vežbu na mreži do ispita sa visokim ulozima, proverenih ispita koji zahtevaju najbezbednija okruženja za testiranje u industriji, Pearson VUE je lider u testiranju zasnovanom na računaru — i još mnogo toga.
  Pružamo usluge vlasnicima testova i ispitanicima u skoro svakoj industriji.
  Akademija i prijemni
  Finansijske i srodne usluge
  Vlada
  Zdravstvena zaštita
  Informacione tehnologije (IT)

  Castle je kompletna kompanija za sertifikaciju i testiranje licenci. Omogućavamo vašim zainteresovanim stranama da se ističu u svojoj profesiji kroz razvoj programa testiranja zasnovanog na kompetencijama, obuke i programa sertifikacije sa visokim ulozima.
  Sa stručnim timom profesionalaca za testiranje i dizajn instrukcija, Castle razume šta je potrebno za uspešno pokretanje i održavanje kvalitetnog programa akreditacije. Podržani 30 godina iskustva u nauci o psihometriji i razvoju treninga, pozivamo vas da postanete partner sa timom od poverenja koji je posvećen vašem uspehu i koji će pružiti besprekorno iskustvo za vaš program.

  PSI je bio ruka vodilja iza najuspešnijih projekata testiranja i ispita sa visokim ulozima u praktično svakoj kategoriji poslova. Oslanjajući se na preko 70 godina iskustva i stručnosti, koristimo naše fleksibilne tehnološke platforme, rigorozno potvrđen sadržaj testiranja i najbolji talenat u industriji da oduševimo naše klijente i bezbedno isporučimo njihove ispite u režimu koji najbolje odgovara njihovim korisnicima.

  scrum

  SCRUMstudy™ je globalno akreditaciono telo za SCRUM i Agile sertifikate. Autor je SBOK® vodiča kao sveobuhvatnog vodiča za isporuku uspešnih projekata koristeći SCRUM.