O nama

ko smi mi

Možemo pomoći vašoj kompaniji da stekne i razvije sve veštine upravljanja projektima koje su joj potrebne da bi se suočila sa vrhunskim izazovima. Naši kupci i partneri se oslanjaju na nas, i to iz vrlo dobrih razloga.
Sveobuhvatan sistem evaluacije osigurava da Sidera ispunjava najrigoroznije standarde kvaliteta. Sa profesionalnim iskustvom i odličnim nastavnim veštinama, svi naši instruktori i konsultanti prenose znanje efikasno i efektivno.

Šta radimo?

Obuka u učionici
Vešti i sertifikovani instruktori, opsežne praktične laboratorijske vežbe i najsavremeniji objekti za obuku stvaraju moćno okruženje za učenje. Dobijate posvećeno vreme profesionalnog instruktora koji je stručnjak za svoju temu, zajedno sa vodećim priručnicima za kurseve i referentnim materijalima koji će vam pomoći kada napustite čas.
Obuka na licu mesta
Mnoge kompanije smatraju da je isplativije da se časovi održavaju na njihovoj lokaciji. Sa instruktorima koji se nalaze širom sveta, EkecuTrain može da pruži obuku na vašoj lokaciji ili gde god želite. Smanjite putne troškove zaposlenih i vreme van kancelarije, dok zaposlenima dajte obrazovanje koje im je potrebno da još bolje obavljaju svoj posao. Kontaktirajte EkecuTrain lokaciju koja vam je najbliža da biste dobili loptu za sopstvenu obuku na licu mesta.
Testiranje
U našim prostorijama možete zakazati i pohađati profesionalnu mrežu sistema za testiranje kao što su:
– Perason VUE
– PAN
– PSI
– Zamak
Takođe pružamo testiranje na licu mesta ili na udaljenim lokacijama na papiru u ime PeopleCert-a.

kako to radimo

Budite sigurni da ćete uvek uživati u prijateljskoj, kompetentnoj usluzi i brzom odgovoru na vaše zahteve. Na primer, možemo da rasporedimo naše stručnjake u roku od nekoliko sati i da organizujemo obuku na licu mesta, uključujući trenera, opremu i materijale za kurs u roku od 24 sata.