Instruktori

Mario Bojadžić

Ugledni sertifikovani instruktor za Prince2 metodologiju upravljanja projektima i HPE sertifikovani instruktor za Hybrid Cloud i infrastrukturu, sa impresivnim iskustvom od preko 25 godina u IT industriji i IT menadžmentu. Njegova karijera započela je na pozicijama sistem inženjera za Compaq i HP, nakon čega je preuzeo ključne menadžerske uloge u IT sektorima kompanija Pepsi Cola i BAT. Kao sertifikovani Prince2 praktičar, Mario je delovao kao konsultant i projektni menadžer na mnogobrojnim IT projektima za klijente poput CapGemini, Schneider Electric, Hewlett/Packard Enterprise i Atrium UK od 2005. godine. Osnivač je i vlasnik Sidere, gde nastupa kao globalni instruktor za HPE, pokazujući duboku posvećenost edukaciji i razvoju talenata u IT sektoru. Njegova sposobnost da prenosi znanje i veštine čini ga cenjenim mentorom i stručnjakom u oblasti upravljanja projektima i IT infrastrukture.

 

Darko Čukuranović

Vodeći stručnjak u oblasti upravljanja IT uslugama, sa izuzetnom ekspertizom u primeni ITIL okvira. Njegovo profesionalno iskustvo obuhvata rad na strateškom planiranju i optimizaciji procesa, što omogućava organizacijama da ostvare visok kvalitet u pružanju IT usluga. Darko se ističe svojom sposobnošću da vodi projekte unapređenja standarda IT usluga i efikasno integriše ITIL najbolje prakse u poslovanje organizacija. Kroz njegov rad, IT operacije postaju pojednostavljene, čime se doprinosi povećanju efikasnosti poslovanja i zadovoljstva korisnika. Darko Čukuranović je takođe posvećen razmeni znanja i poboljšanju operativne efikasnosti, sa bogatim iskustvom u radu sa lokalnim zajednicama i vladama u regionu. Njegova predanost razvoju inovativnih IT rešenja i promociji tehnoloških inovacija ističe ga kao lidera u svojoj oblasti.

     

    Nenad Stanić

    Nosilac ICF PCC titule, je stručnjak koji je izgradio  impresivnu međunarodnu karijeru kroz različite industrije u EU, UK, Singapuru, Australiji, Brazilu I Kini. Specijalizira Agilne promene u sferi prodaje, marketinga, IT i upravljanje projektima, radeći sa velikanima industrije poput Seagram, Diageo, BAT, AIG i Strauss Group. Njegova uloga u stvaranju marketinških kampanja za poznate brendove poput Chivas Regal, Johnnie Walker,Lucky Strike i Lavazza/ Doncafe, istakla ga je kao lidera u agilnoj transformaciji. Zahvaljujući bliskom radu sa suosnivačem Agilnog Manifesta, Nenadova ekspertiza u Lean i Agile metodologijama omogućila mu je da deluje kao mentor i trener, opremljujući timove veštinama potrebnim za upravljanje promenama. Specijalizovan za upravljanje rizicima kao M_o_R® 4 praktičar i MSP 5. izdanje praktičar, vodi organizacije kroz transformacione promene ka agilnosti. Njegova posvećenost profesionalnom razvoju i prenosu znanja učinila ga je cenjenim savetnikom, dok njegov pristup obuci i mentorstvu temeljen na praktičnim strategijama promoviše dugoročni uspeh i inovativnost.